Sveriges bästa webbhotell

I den här artikeln kommer vi att titta närmare på vilket som är Sveriges bästa webbhotell. Det finns många topplistor som samlar de populäraste webbhotellet i landet. Bland dessa förekommer ofta namn som Binero, Miss Hosting och One. Sveriges bästa webbhotell får ändå anses vara Loopia. Dessa har funnit på marknaden ändå sedan 1999 och är därmed ett mycket väletablerat alternativ den som söker stabil drift av sin webbplats. Hos Loopia kan du även inhandla domännamn och Loopia är idag den största domänåterförsäljaren i Sverige.

En av sakerna du behöver tänka på kring hur man startar ett företag är att paxa ditt domännamn tidigt. Då är det klokt att vända sig till en tjänst som Loopia för att reservera din domänadress. Det här kan även påverka när du ska välja namn på din verksamhet och företag. Om namnet som du har tänkt har en webbadress som är upptagen kan det vara värt att tänka om. Särskilt om du ska driva en verksamhet som är viktig att hitta online utan att sammanblandas med konkurrenter.

Sveriges bästa webbhotell

Att välja webbhotell

När du står inför att välja webbhotell kan det vara bra att jämföra olika alternativ mot varandra. Några fördelar med Loopia är att de har en välfungerande support – detta är avgörande för att du ska bli nöjd med valet av webbhotell. Om problem uppstår vill du inte sitta fast i någon telefon- eller chattkö. Du vill att ditt ärende ska tas om hand omgående. Hos Loopia finns det två olika webbhotellspaket – ett privatpaket och ett företagspaket. Dessa fungerar utmärkt för att driva hemsidor av varierande storlekar.

Prisvärda webbhotell

En annan parameter att ta med i beräkningen är priset. Här ligger inte Loopia bland de billigaste. Men tänk på att du vill kunna lita på ditt webbhotell och att din hemsida ligger uppe. Då kan det vara värt att betala lite mer. Loopia har stabila servrar och du kan förvänta dig en stabil drift. Loopia erbjuder även tjänsten Loopia Sitebuilder där du kan skapa din hemsida utan förkunskaper – ett smidigt sätt för det nystartade företaget som vill komma igång snabbt.