2019: s bästa webbhotelltjänster

Ett webbhotell är perfekt för dig som inte vill upprätthålla en egen offentlig webbserver ute på nätet. På webbhotellet kan flera användare lägga upp sin egna hemsida eller webbplatser under olika domännamn. På det sättet hanteras och underhålls hemsidan av någon annan. Det finns många webbhotell att välja mellan och det kan vara svårt att veta vilket som är bäst för dig. Här beskriver vi de bästa med varje webbhotell om vad som gör dem unika. Kriterierna ligger alltid på support, pris, stabilitet och prestanda för att få nämnas.

Det bästa webbhotellet 2019

2019: s bästa webbhotelltjänsterMisshosting har flera gånger blivit framröstad som det bästa webbhotellet flera gånger, senast under 2019 års röstning. När det kommer till VPS och dedikerad server, är det Misshosting som har flest. Det är det mest prisvärda hotellet där deras Professionell paket endast kostar 19 kronor i månaden. De har gratis SSL, en riktigt bra kundtjänst och de har ett väldigt gott omdöme av sina kunder. Misshosting är väldigt enkla att jobba med och vill alltid ge kunden det bästa och just därför har Misshosting blivit utsedd till årets bästa webbhotell.

Andra anmärkningsvärda webbhotell 2019

Hos One.com får du det bästa erbjudandet om du har flera hemsidor att ta hand om. I paketet Professionell plus får du 200 GB lagringsutrymme och 2 GB ram-minne till ett pris av 28 kronor i månaden, plus en startavgift på 115 kronor. Det ingår även en backuptjänst i paketet. Ett annat bra webbhotell är Unoeuro som är en stor och erfaren aktör. De erbjuder fyra olika sorts paket där deras mest prisvärda ligger på 42 kronor i månaden, men en startkostnad på 126 kronor. Det har ett utrymme av totalt 20 GB i lagring.

FSData är ett av de webbhotell som har funnits längst. De startade redan år 1997 och har även tidigare vunnit priser som bland annat Sveriges bästa webbhotell. De har ett lagringsutrymme på 40 GB och en snabb kundtjänst. De 30 första dagarna är gratis att använda, sedan kostar det 289 kronor i månaden. Stablehost är ett familjeföretag, vilket ger dig som kund en nära och bra kontakt med de som sköter webbhotellet. Här erbjuds kvalitet både för nybörjare och proffs. Priset på deras standardpaket ligger på 35 kronor i månaden.